Instant shine logo synasmera.se cejm-AB

Här finner du information om vår produktserie Instant Shine.

Har du frågor om produkterna så är du välkommen att kontakta våra säljare.

Beställ

Instant Shine Ytskydd

Skyddande rengöring med
långvarig smutsavvisande glans.

1. Glasytor:

Behandlas med Instant Shine för att få en smuts och vattenavvisande yta som förlänger finishen. Byggnader med glasfasader är utmärkt att putsa med Instant Shine som ger glaset en smutsavvisande yta.

2. Målade & lackerade ytor:

Håller lacken skyddad och lättare att rengöra från ex. klotter, bläck, tusch, blyerts & skrapmärken.

3. Interiör:

Utställningsmontrar, tavlor med glasram/skiva, receptionsdiskar, tv-apparater, lins på projektorer, glasväggar och dörrar i badhus som utsätts för klorstänk från bassängerna, glasdörrar i duschar.

4. Utrustning:

Entreprenörer putsar visir, skyddsglasögon, kameralinser, ficklampor, reflektorer i armaturer.

Beställ pdf
Instant shine ytskydd

Instant Shine Rengöring & Polering – ISP 360

Tack vare Instant Shine´s naturliga & biologiska komponenter är Instant Shine oumbärlig som rengöring, polering och underhåll, både i hemmet och professionellt. Insant Shine eliminerar fett, kalk & smuts från ytorna. Idealisk för rengöring och skötsel av metall: stål, aluminium, silver, guld, mässing, tenn. Men även emalj, glas hårda plaster, lackerat trä, keramik, sanitet: toaletter, handfat, kakelplattor m.m.

  • 360 g
  • 2500 g
Beställ pdf
Instant shine cejm biomex ISP360

Instant Shine Polercreme – ISP 250

Oxid och rostlösande polering för metall.

ISP250 är en svensktillverkad silikonfri polering för bilar, båtar och inredning. Fungersar som finpolerande rubbing på många ytor som lack, gelcoato och hårda plaster, även acrylatglas. Metaller som rostfritt, koppar, mässing, lättmetall, kromade ytor. Alla blanka ytor poleras till en högre nivå av glans med ISP250. Applicera ISP250, polera och eftertorka med en ren, mjuk polerduk, för säkerhets skull prova på en liten yta först. Använd ej på eloxerade detaljer. Förslut förpackning väl efter användning.

Beställ
instant shine cejm isp250

Beställ dina produkter här: